Елтрейд

Касов апарат Eltrade A100S KL/DVV – мобилен и стационарен

Касовите апарати  Eltrade A100S KL/DVV са съобразени с изискванията на българското финансово законодателство и са предназначени за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП посредством вграден GPRS, осигуряващ дистанционна връзка между ФУ и НАП.Касов апарат  Eltrade A100S KL/DVV е с вграден GPRS модул и КЛЕН ( контролна лента на електронен носител ).Касов апарат  Eltrade A100S KL/DVV е с вграден GPRS модул и ЕКЛ ( електронна контролна лента ).

Серията Eltrade A100S KL/DVV притежава редица функции, присъщи на касовите апарати от висок клас, сред които са: складови функции, издаване на фактури, режим „Ресторант” ( разделяна на поръчка за бар и кухня, отчет по неприключени сметки ).

Цена на стационарен модел ( без батерия ) – 180лв. без ДДС

Цена на мобилен модел ( с батерия ) – 192лв. без ДДС

imageКасов апарат Eltrade A300S KL

Eltrade A100S KL е съобразен с изискванията на българското финансово законодателство и са предназначени за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП посредством вграден GPRS модул и КЛЕН, осигуряващ дистанционна връзка между ФУ и НАП.Eltrade A100S KL е ново поколение електронен касов апарат от серията А300. Предназначен е за малки и средни търговски обекти като магазини, бутици ресторанти, заведения, сладкарници и др. В този модел от серията навивачката за хартиената ролка е вградена вътре в самата кутия на устройството, която е с EasyLoad конструкция. Важна комуникационна възможност е работа с GPRS модул. Eltrade A100S KL работи в режимите „Магазин” и „Ресторант”, а функционалните му възможности са разработени специално за нуждите на този тип търговски обекти.

Цена на стационарен модел ( без батерия ) – 180лв. без ДДС

Цена на мобилен модел ( с батерия ) – 205лв. без ДДС